Kontakta oss med dina frågor

Stäng
Namn:
E-post:
Meddelande:
CAPTCHA
Fyll i texten du ser i rutan ovan:
Vänligen vänta!
Ditt meddelande är nu
skickat till oss.
Du glömde ett
eller flera fält.
Fel svar på säkerhetsfrågan.

LOGGA IN

Eva och Christer

Nätdejting för seniorer

10 april 2017
Här kommer en intressant bok om nätdejting för seniorer. Den första i Sverige. Skriven av Christer och Eva. Christer är medlem hos oss på Singel i Sverige.

Nätdejtande seniorer

 

- drömmar, visioner och önskemål

Nätdejting för alla seniorer som söker en partner

Har seniorer svårare att bryta ensamheten än tonåringar och människor ”mitt i livet?” Ja, seniorer saknar de nätverk och kontakter som yrkesarbetande har genom arbetsplats, föreningsliv, klubbar, sport och gymnastik och i familjelivet. Internet har den fördelen att man kan bryta sin ensamhet utan att behöva fysiskt förflytta sig utanför hemmet. Det är bakgrunden till denna bok om seniorers nätdejtande.
Vi är övertygade om att nätdejting kommit för att stanna. Vi är även övertygade om att många nätdejtade seniorer kan behöva mer information om det viktiga i att presentera sig själv på ett rättvisande och tilldragande sätt. Och hur man kan se upp för några förargliga fallgropar. Den här boken hjälper dig att nå framgång.  

Presentera dig på ett tilldragande sätt

Självfallet vill alla presentera sig så tilldragande som möjligt. Men hur presenterar sig egentligen seniorer på dejtingsajter och hur bör man presentera sig för att nå framgång? Vi tittade närmare på hur 50 seniora kvinnor och 50 seniora män presenterade sig. Vad var bra och vad kunde göras bättre?
I boken har vi många förslag till vad man bör vara mer tydlig med för att uppnå sitt syfte och få kontakt med just en sådan man/kvinna som den seniora nätdejtaren längtar efter. Dessutom vad man bör undvika i sin presentation och sitt beteende. Hur man bör förbereda sig inför den första dejten med en ny person. Vad man kan prata om på dejten. Hur man hanterar besvikelsen då det tråkiga inträffade att den andra personen aldrig kom dit på överenskommen tid och plats. Eller när kontakten på sajten helt plötsligt bröts utan förvarning. 

Vägen till framgång!

Det här är en vägledande handbok för nätdejtande seniorer. Vi går igenom allt som du bör känna till om nätdejtandet från grunden. Efter att ha läst den här boken är du som senior väl förberedd att surfa på nätets dejtingsajter och vill gärna pröva lyckan i många trevliga dejter. Vi önskar dig all lycka och kärlek på äldre dar!

Man kan köpa boken på Internet genom länk till boken som traditionell bok (pris 210:-) http://www.vulkanmedia.se/butik/bocker/natdejtande-seniorer-av-eva-och-christer/
eller länk till boken som e-bok (pris 90:-)http://www.adlibris.com/se/e-bok/natdejtande-seniorer-9789188559920

 

Registera dig Bli medlem

Detta får du för endast 299 kr /år

  • Singelevents och spännande upplevelser
  • Rabatter på singelresor och erbjudanden
  • Hjälp med att fixa egna singelträffar
BLI MEDLEM

Tipsa andra singlar

Kort om Singel i Sverige

Singel i Sverige ger singlar möjligheter att träffas på ett kravlöst sätt. Vi arrangerar spännande events 
tillsammans med värdar i hela landet. Sajten öppnar möjligheter för medlemmarna att träffa nya vänner. Vi får saker att hända och är Mötesplatsen i verkliga livet.
Kontakta oss