Kontakta oss med dina frågor

Stäng
Namn:
E-post:
Meddelande:
CAPTCHA
Fyll i texten du ser i rutan ovan:
Vänligen vänta!
Ditt meddelande är nu
skickat till oss.
Du glömde ett
eller flera fält.
Fel svar på säkerhetsfrågan.

LOGGA IN

Gunilla Edithsdotter

Är du redo

19 mars 2017
Till Dig som sitter där med dina drömmar, Du som önskar en relation, en förändring, ett annat liv men som inte kommer till skott. Du som tror det hela tiden ska komma ännu en chans, något ännu bättre.

Till Dig vill jag säga att det kommer det inte att göra så länge Du inte tar tag i och gör det avgörande själv. För Du kommer aldrig att känna Dig helt redo att gå vidare eller att ta emot. Du måste ta risken, ta klivet ut i det okända och hoppa. Du blir aldrig redo, inte mer redo än vad du känner dig nu. Ditt beslut att bryta upp, förändra, stänga dörrar och öppna nya, kommer aldrig att kännas mer bekvämt än om Du skulle göra det här och nu. Det kvittar hur många evenemang för singlar Du än går på om Du inte vågar bejaka Dig själv och din längtan att göra något annorlunda. Du kanske tror att det inte går att få till en förändring? Eller, inte idag men nästa gång så kommer det att hända?

Nu vill jag säga Dig att Du saknar inte förmåga, Du saknar modet att balansera på det yttersta ett litet, litet ögonblick. Att känna oro för en stund betyder inte att Du är oförmögen till förändring. Det betyder att Du är mänsklig och lite feg som de flesta av oss. Men jag vill säga Dig att Du kan göra allt det där Du önskar. Blunda, om det känns bättre, och tag klivet ut ur din bekvämlighetszon. Det är bara att GÖRA..

Släpp din oro och sluta analysera vad som kan gå fel. Låt det kittla till i maggropen när Du tar det där steget ut i det, just nu, okända. Du har gjort det tidigare. Fundera på hur det kändes då och hur Du ser på det nu... kanske ler Du stilla åt minnet eller kanske skrattar Du ystert åt hur fel Du trodde det skulle bli och hur bra det blev? Din hjärna lurar Dig om din egen kapacitet.

Vill Du något mer, något annat, är det Du som måste visa vem som bestämmer. Du behöver visa genom att göra. Tala om för din hjärna att Du vill mer fastän Du är rädd. Visa att Du faktiskt menar allvar genom att skrida till verket. Först då blir hjärnan din bästa vän, den kommer att fortsätta protestera, men något, och med tiden allt mer, lamt. Din hjärna kommer att sluta motarbeta din lust och istället arbeta i ditt hjärtas tjänst. Bestäm Dig och gör det sedan bara. Var modig. Ingen som följt sitt hjärta har någonsin ångrat det. Det gör Dig bara mänsklig, medmänsklig...

Lycka till, kära medmänniska!

Registera dig Bli medlem

Detta får du för endast 299 kr /år

  • Singelevents och spännande upplevelser
  • Rabatter på singelresor och erbjudanden
  • Hjälp med att fixa egna singelträffar
BLI MEDLEM

Tipsa andra singlar

Kort om Singel i Sverige

Singel i Sverige ger singlar möjligheter att träffas på ett kravlöst sätt. Vi arrangerar spännande events 
tillsammans med värdar i hela landet. Sajten öppnar möjligheter för medlemmarna att träffa nya vänner. Vi får saker att hända och är Mötesplatsen i verkliga livet.
Kontakta oss