Res med Singel i Sverige till Sri Lanka

Vill du ut och resa! Ta Singelsemester med Singel i Sverige

Det är inte kul att resa ensam. och alla drömmer vi väl om att komma ut och upptäcka världen. Både nära och längre bort. En del vill se vilda djur, natur, uppleva städer, sola och bada och se andra kulturer. Det viktigaste kan vara mötet med andra människor i olika sammanhang. Här kan du säkert hitta ditt resesällskap eller så följer du med oss på Singel i Sverige på våra resor. Läs mer på Event och Resor på Singel i Sverige om allt.

Hos oss så ansvarar Morgan för resorna. Kontakta honom på morgan@singelisverige.se Det är inte roligt att åka ensam och med andra par. Här har du möjligheten att följa med oss på våra resor med bara singlar. Både långt bort , aktiva resor och lite slow.
Här är några.

Följ med oss på våra Singelresor runt om i världen.

Vi har hittills fått fullt på våra resor vi arrangerat och har väl aldrig upplevt så mycket skratt, glädje, respekt och gemenskap. Vi har arrangerat resor till Brasilien, Sydafrika, Portugal, Cuba m.m.

Alla våra resor har blivit fullbokade.

2022 Nya resmål

Sri Lanka 1-15 februari  

Denna resa är bokningsbar och allt finns att läsa på https://www.singelisverige.se/Utloggad/Lasvart/Visa/618/F-oumllj_med_till_Sri_Lanka_Jordens_paradis_1_februari-15_februari_2022
 

Just nu producerar i följande resmål

Polen. Warszawa Krakow Berlin påsk 2022

Panama och Costa Rica under november

______________________________________________________


 

 


 

Bli medlem på Singel i Sverige!

Bli medlem redan idag och ta del av allt det roliga som händer hos oss. Du betalar för 1, 3, 6 eller 12 månader och det blir lägre kostnad per månad ju längre tid du betalar för. Tiden räknas från det datumet du betalar. 
1 månad        299 kr
3  månader   499 kr (166 kr/månad)
6 månader    699 kr (117 kr/månad)
12 månader  899 kr (75 kr/månad)

Vill du testa så får du 24 timmar gratis. Prova nu!

Vi har personlig service och svarar i telefon. 

Jag är: