Jag har glömt mina uppgifter

Inloggningsuppgifterna är felaktiga. Var vänlig försök igen.

Halland Love Stories – Singel i Sverige den 7 april Bara för oss.

Välkommen till pirrig kärleksteater med Per Gessle-låtar och spännande singelmingel med mat dryck och dans om du vill. Sista anmälningsdag 2 mars.

Lördagen den 7 april bjuder Singel i Sverige in till sitt singelevent på Teater Halland! Vi ser först på föreställningen Halland Love Stories och därefter blir det mingel och dans i Foajébaren. I priset ingår biljett till föreställningen och smörrebröd/vin/ölpaket!

Och självklart en massa nya härliga möten med trevliga människor!

Boka din biljett på Singel i Sverige!

Senast den 2 mars måste du anmäla dig! Vi behöver bli minst 50 personer för att eventet ska kunna genomföras, så vänta inte för länge med din anmälan! Abonnerat endast för Singel i Sveriges medlemmar!

Frågor om evenemanget tas direkt med arrangören Singel i Sverige.

Helén: 0708-30 13 91
Morgan: 0730-34 23 41


Halland Love Stories – Om den där pirrande känslan som tar över allt. Värmen. Blickarna. Väntan vid telefonen och lusten som svämmar över. Känslan av att vara utvald, älskad och oövervinnerlig. När filmen plötsligt övergår i färg och soundtracket börjar. – Och om den stora förkrossande sorgen när allt tar slut. Bottenlösheten. Och famlandet efter halmstrået.

Teater Halland har fångat upp kärlekshistorier i Sverige idag. Lyssnat och inspirerats till att göra musikalen HALLAND LOVE STORIES. Det blir roligt, kittlande och outsägligt sorgligt. Allt till musik av Per Gessle.

Läs om Halland Love Stories

 

Helén Andersson