Glad midsommar!

Midsommar är en av de mest romantiska helger som finns. Det kan kännas helt fantastiskt och helt förfärligt ensamt. Vi ha väl alla upplevt båda känslorna någon gång så du är inte ensam om detta. Tänk på det. Du är inte ensam.

Vi önskar att du ska hitta det du längtar efter här på Singel i Sverige. Det kanske är nya vänner eller kärleken förstås. Du har mycket större chans att hitta det det du söker om du är aktiv ,lägger ut en bild, fyller i din profil och skriver på klotterplanket och  deltar på våra aktiviteter. Det kommer ju nytt hela tiden så gå in på Eventkalendern ofta. 
I år har vi återigen bokat in hela Kurorten Mösseberg i dagarna två i midsommar. Det blir fullt i år med och även männen har bokat in sig nu i slutet. Vi är förstås mycket glada för detta och det verkar som om det skulle bli i alla fall uppehållsväder. Det är ju viktigt när man är utomhus men vi har plan b också. 
Vi hoppas att du som inte är med oss i Falköping har en fin dejt eller har ett härligt midsommarumgänge. Känner du dig ensam så skriv till någon medlem eller på klotterplanket. Var inte blyg eller rädd. Det hjälper inte för någonting. Träna på att ändra känslan inom dig så det känns spännande i stället. Livet är till för att levas här och nu. I morgon vet du ingenting om igår kan du inte göra något åt. Det är förbi. 
Du kan ju göra någon glad nu om man inte har för stora förväntningar på något som man inte vet något om. Igen ta kontakt och var aktiv.


Ha en skön midsommar!

                                     
 

AV: Helén