SINGELMÄN SE HIT/Dejtnight på Konserthuset Göteborg 15 februari från 17.00

I kärlekens tecken bjuder vi på ömsinta överraskningar och upptåg den 15 februari. Kom som du är, träffa en ny kärlek eller ta med dig dina nära och kära. Tillsammans gör vi världen lite extra kärleksfull för en stund. Det är bara att dyka upp. Vill du sitta tillsammans under konserten så hör av dig omgående på mail till helen@singelisverige.se så ska vi försöka fixa platser bredvid varandra. Bokas före den 14 februari för säker biljett till konserten.

Fredag 15 februari spänner vi Amors båge exra högt. Då bjuder vi in till speedmeeting före konserten i samarbete med Singel i Sverige. Det är lekfullt och inkluderande och lika mycket för att hitta en ny bekantskap som för att hitta kärleken.

Anmäl dig på plats kl. 17.00. Fina priser utlovas till den som hinnerr prata med flest personer. Efter konserten bjuder vi på powerballader i baren i götaplatsfoajén. 

Kvällen arrangeras tillsammans med Singel i Sverige och som medlem får du 50% i kärleksrabatt till denna kväll. Vi hoppas att vi möts i minglet. 
Biljetten kostar 245 kronor för konserten. Vi har bokat ett antal biljetter bredvid varandra. Här är 50% redan avdragna. Bokas före den 2 februari för säker plats.
Boka när du loggat in och betala in biljettkostnaden på 245 kronor.   Det går också bra att Swisha 123 105 95 26 eller betala på  Plusgiro 73 40 49-0
Maila in och boka går också bra på helen@singelisverige.se

Välkommen

Helén Andersson