Detta ingår

Medlemskap på Singel i Sverige ger dig många chanser till ett avslappnat umgänge med singlar från hela landet. Både på nätet och i verkligheten.

Events där det händer

Vår eventkalender fylls ständigt på med nya händelser där du får chansen att träffa andra singlar på bra sätt. Du bokar dig enkelt på sidan genom att fylla i dina uppgifter och sedan betala direkt om det är ett sådant event. Därefter får du en bekräftelse att du är med. Behöver du avboka dig  så får du även bekräftelse på detta.
 

Singelresor

Vi arrangerar resor både i Europa och övriga världen. Det finns alltid en tryggehet för vi är med själva från Singel i Sverige. Läs om våra resor under Event och Resor.

Diskutera med andra medlemmar under Klotterplanket

Allt som händer i ditt liv kan vara intressant  för andra (fast du kanske inte tror detta). Ta kontakt via klotterplanket. Du vet aldrig vem du möter som du kan ha hjälp av eller hjälpa eller skapa en ny kontakt med. Du hittar människor med liknande intressen för diskussion under klotterplanket. Dela med dig av din dag och dig själv och du hittar din själsfrände.

Att skriva meddelanden


Skriv till varandra och skapa nya kontakter men  svara också när du får meddelanden även om du inte är intresserad. Det är människor det handlar om och artighet är viktigt. Tänk dig själv om du skriver och inte får svar. Hur känns det?

Hjälp från våra experter

Våra experter hjälper dig i olika frågor och funderingar. De är alla experter inom sitt område och är ett bra stöd på vägen mot dina mål. Är du själv expert på något så hör av dig. Alla kan ha glädje av varandra.

Läsvärda krönikor, artiklar och bloggar

Ibland kan det vara skönt att läsa något givande eller bara lättsamt och kul. Under läsvärt får du ta del av både bloggar, artiklar och krönikor från många olika människor.

Bra erbjudanden från våra partners

Våra partners har ett krav på sig. De måste erbjuda våra medlemmar något bra. Därför är de som syns här väl utvalda och kan alla ge dig ett mervärde som singel. Har du ett företag och ett bra erbjudande? Kontakta oss redan idag.

Din egen profilsida med blogg, bildalbum och mycket mer

På Min sida presenterar du dig i den form som passar dig. Gillar du att skriva finns bloggen nära till hands. För den fotosugne finns bildalbumet med gott om utrymme för bilder. Här samlas också kommentarer och meddelanden från andra på sajten.

 

Bli medlem på Singel i Sverige!

Bli medlem redan idag och ta del av allt spännande som händer på Singel i Sverige.
Du kan betala för 1, 3, 6 och 12 månader. Det blir billigare per månad ju längre tid du betalar för. Tiden räknas från det datumet du betalar.
Du får alltid 24 timmar=1 dygn gratis! 
Då kan du testa allt.

Jag är: