Detta ingår

Medlemskap på Singel i Sverige ger dig många chanser till ett avslappnat umgänge med singlar från hela landet. Både på nätet och i verkligheten.

Din egen profil

På Min Sida presenterar du dig i den form som passar dig. Skriv om dig själv, dina intressen och vem du är och lägg ut en profilbild som du själv tycker om. Lägg gärna in flera bilder som beskriver dig och ditt liv så att andra får en uppfattning om din tillvaro och vad som är viktigt för dig.  Via meddelandefunktionen kan du kontakta och kontaktas av andra medlemmar. Vi värnar om att alla håller en god ton, oavsett om du är intresserad av personen som kontaktar dig eller ej och vi vill att alla våra medlemmar gör sitt yttersta för att svara på ett respektfullt sätt.

Events

Eventkalendern är ditt smörgåsbord av roligheter som vi kontinuerligt dukar upp för dig och kärnan i vi vår verksamhet. Under rubriken Events och Resor/Eventkalendern fylls det ständigt på med nya träffar och händelser där du får chansen att umgås med andra singlar på ett roligt och lättsamt sätt. Du anmäler dig enkelt genom att klicka på länken till önskad event och fyller i önskade uppgifter. Digitala event är oftast kostnadsfria. Fysiska event kostar ut i från eventets innehåll och omfattning.

Digitalt mötesrum

I dessa annorlunda Coronatider träffas vi i vårt mötesrum varje kväll klockan 19.00 via Zoom.  Ibland har vi spännande gäster med oss, ibland träffas vi förutsättningslöst för att prata och umgås. Klicka på länken för att komma in via Zoom.

Aktuellt

Dela med dig av ditt liv, tankar och händelser både stort och smått. Här kan du med fördel dra i gång något som engagerar flera.  Du har så mycket mer att erbjuda än du kanske själv tror och det går inte att veta vem som nappar på det som du själv drar i gång. Rätt som det är har du hittat någon med liknande intressen eller rent av din din själsfrände.

Singelresor

Vi arrangerar korta och långa resor både i Europa och övriga världen. För oss är tryggheten som singel på resa viktigt så därför deltar alltid minst en representant från Singel i Sverige. Läs mer om våra resor under Event och Resor.

Erbjudande från fantastiska partners

För att bli partner till Singel i Sverige så måste hen erbjuda våra medlemmar något riktig bra. De som syns här är noggrant utvalda och kan ge dig ett mervärde som singel. Prova i dag!


Allt gott till Dig.
Helén och Morgan
Singel i Sverige

 

Bli medlem på Singel i Sverige!

Bli medlem redan idag och ta del av allt det roliga som händer hos oss. Varför inte gå på ett av alla våra populära singelevents och träffa härliga människor – på riktigt. Som medlem får du också tillgång till singelresor, chatta med andra singlar eller bara umgås i någon av våra Zoom-träffar. Hos oss får du alltid personlig service och kan känna dig trygg inne i vår gemenskap. 

Du vet väl att du alltid kan prova på kostnadsfritt i 24 timmar innan du bestämmer dig.

Missa inte något nytt som händer hos oss – prenumerera på vårt nyhetsbrev!
 

Jag är: