Terrifiic Tuesdays

TERRIFIC TUESDAYS Just nu avgörs hur vi kommer att skriva historien om coronakrisen. Du och jag, vi kan alla göra något. Vi håller igång Sverige med mod och inspiration varje tisdag genom krisen. En digital konferens där alla är välkomna.

EN DIGITAL GEMENSKAP

Vi behöver samlas på ett nytt sätt. Ge varandra kraft, mod och inspiration att se en ljus framtid trots all ovisshet.

Välkommen till TerrificTuesdays – en digital konferens varje tisdag klockan två i din dator, platta eller mobil.

NU BRYTER VI ISOLERINGEN

Syftet med TerrificTuesdays är att:

  • Bryta isoleringen
  • Bygga gemenskap
  • Stärka digital kompetens
  • Skapa trygghet på nätet
  • Se möjligheter i krisen

LÄR OCH INSPIRERAS AV DE BÄSTA

På TerrificTuesdays får du träffa Sveriges bästa talare och våra moderatorer Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska.

Terrific Tuesdays livesänds digitalt från Ericsson Globe, Friends Arena och Tele2 Arena.

Garanterad pepp, energi och nya insikter varje gång!

PROGRAM

HELA PROGRAMMET

KOSTNADSFRITT OCH ENKELT ATT DELTA

Att ta del av Terrific Tuesdays och några av Sveriges främsta inspiratörer kostar inget mer än din tid. Däremot går det utmärkt att ge ett frivilligt bidrag för att stötta satsningen för den som vill det. Allt överskott går till WHO:s fond COVID-19 Solidarity Response Fund.

Programmen kommer livesändas på webben, från Stockholm Lives arenor Ericsson Globe, Friends Arena och Tele2 Arena och du kan ta del av det på datorn, telefonen eller surfplattan utan problem. Du anmäler dig till varje TerrificTuesday separat. I samband med din anmälan får du också all information du behöver för att kunna delta.

MODERATORER OCH INITIATIVTAGARE

Frida Boisen, initiativtagare till och moderator på TerrificTuesdays

FRIDA BOISEN

Digital expert, författare och journalist och programledare på TV3. Årets digitala influencer 2019, Årets kvinnliga företagare 2019. Föreläser om digital kommunikation och sociala medier.

Kristina Hagström-Iliveska, initiativtagare till och moderator på TerrificTuesdays

KRISTINA HAGSTRÖM-ILIEVSKA

Specialist på företagskultur, sälj- och marknadsintegration, föreläsare och ledarskapscoach. Mottagare av B2B Commercial Excellence Director of the Year 2019.

OM TERRIFIC TUESDAY

TerrificTuesdays är ett initiativ där Frida Boisen och Kristina Hagström-Ilievska tillsammans med Pulsen varje vecka bjuder in Sveriges främsta talare för att ge hela landet ny kraft, nya insikter och mer inspiration. I en tid när vi inte kan samlas fysiskt använder vi IT som möjliggörare och möts varje vecka i en unik digital konferens för alla.

Helén Andersson