Lyckans läger- Singelweekend i hjärtat av Jämtlandsfjällen 20-23 augusti

Drömmer du om att träfffa någon som delar din passion för fjällupplevelser? Ta chansen att delta på en singelweekend i hjärtat av Jämtlandsfjällen. Här får du möta människor med intresse för friluftsliv men som inte har någon att dela den med. Tillsammans spenderar vi dagarna med att vandra i vacker fjällmiljö och laga god mat över öppen eld. På kvällarna vilar vi kropparna i den heta bastun och tar svalkande dopp i den alldeles intilliggande Offsjön. Vi bor första natten på vandrarhemmet Köjagåden i Edsåsdalen där vi får chans att lära känna varandra över en god middag. Efter frukost på fredag morgon påbörjar vi vår vandring mot de mysiga fjällstugorna vid Lyckans Läger. I denna enkla och intima atmosfär lär vi känna varandra och oss själva i en naturnära miljö med fantastiska vyer. Max antal platser 8 personer. Senaste bokningsdag 10 juli på Singel i Sverige.


När: 20 Augusti till den 23 Augusti  
Var: Åre, Edsåsdalen, Lyckans läger

Pris: 3.900 kr per person  
Bokas och betalas här på Singel i Sverige. Telefon 0708-301391
Frågor skickas till Viktoria stormvickan@gmail.com

 Sista bokningsdag   10 juli

Program:
Torsdag:
Ankomst till Åre på valfritt sett för att sedan tillsammans köra de 20 km till Edsåsdalen och Köja gården där vi spenderar den första natten.
En välkomstmiddag serveras, vi äter gott och lär känna varandra, pratar igenom de kommande dagarna och bara har det lugnt och skönt. Här finns även chans att kontrollera packning och checka så att allt är med som behövs för att ha en trivsam tur på fjället.

Fredag:
Efter att ha avnjutit en god frukost på Köjagården börjar vi göra oss i ordning för att starta den 5,5 km trivsamma vandringen mot Lyckans Läger som ligger vackert vid den Lilla Offsjön och strax nedanför trädgränsen.

Vi stannar längst med vägen och äter vår medhavda lunch, lyssnar på fåglarnas kvitter och njuter av varandras sällskap.

När vi kommit fram och installerat oss i stugorna finns det tid för att utforska området lite mer eller ta det lugnt innan vi tillsammans börjar laga en härlig middag över öppen eld.

Lördag:
En heldag i vandringens tecken. Vi packar med oss lunch och beger oss ut på fjället för att upptäcka vad det har att erbjuda, kanske tillåter vädret en liten topptur på de närliggande topparna? När vi kommer tillbaka till Lyckans läger är det dags att värma upp bastun och vila välförtjänta ömmande muskler innan vi tillsammans lagar en god middag och njuter av solnedgången.

Söndag:
Efter frukost börjar det bli tid för att packa ihop och förbereda sig för att vandra tillbaka mot Edsåsdalen. Vår tur närmar sig nu sitt slut men innan vi säger hej då hinner vi med en lunch ute i det fria och en sista ångande kokkaffe till nästa gång vi ses.

Detta ingår:

Boende 3 nätter (1 natt delat rum på vandrarhemmet  Köja gården + 2 nätter i fjäll stuga,Lyckans läger)

Vildmarksguide

Fjällvandring i det vackra Edsåsdalen

Frukost x3

Lunch x3

Middag x 3

Snacks + dryck

Vad behöver JAG ta med mig:

Vandringsryggsäck (50-65 L)
Sänglinnen
Personliga hygienartiklar
Väl ingångna skor och oömma kläder + ombyten à Vädret i de svenska fjällen skiftar fort så packa med både varma och vattentåliga kläder, tänk lager på lager principen.

Personlig medicin (inkl alvedon)
Termos som rymmer 1 liter
Vattenflaska
Liten handduk
Badkläder

Helén Andersson