PRAT OCH MAT Goda samtal runt ett matbord Stockholm 30 juli

Jag vet inget bättre än samtal med öppenhet och värme skriver Elin som är värd för denna träff. Goda samtal gör att jag känner mig levande, som en del av något större, det ger mening, gemenskap och tillfredsställelse. Ett gott samtal mellan intresserade individer om ”riktiga” saker är dessutom jättebra för att skapa hållbara relationer och förbättrad livskvalitet. Är det kanske lika viktigt för dig som för mig?

Min erfarenhet är att vi pratar allt för lite med varandra om viktiga saker. Många har få eller inga personer att prata med när det verkligen gäller och vi ”hinner inte” lyssna i lugn och ro. Det vill jag göra något åt! Så nu är just DU inbjuden till att delta i PRAT och MAT – goda samtal runt ett matbord. I dessa Corona -tider dukas det upp utomhus på min fina innergård och vid regn får var och en besluta om hen ändå vill komma och sitta runt köksbordet.

Vad innebär PRAT OCH MAT?

Vi ses i hemmamiljö, samtalar och äter samtidigt som vi utforskar kvällens tema/ frågeställning med genuin nyfikenhet och respekt för våra olikheter. Vi är max 8 personer inklusive mig, Elin, som leder samtalet. Vi ses i tre timmar. Kom en gång, kom många, det bestämmer du!  

Vad får du?

Ett tillåtande och givande samtal där ditt livs erfarenheter är enda förkunskap som behövs. Möjlighet att lufta dina tankar och funderingar utan krav på prestation. Chansen att träffa andra singlar för samtalet i sig, precis som du. Och nåt du verkligen kommer gilla är att du får allt detta samtidigt om du äter en trevlig måltid.

  • Torsdag 30/7 kl 18.00 - 21.00.

Tema/frågeställning: Att vara singel i en omvälvande förändring? Hur förhåller du dig till de ”påtvingade” förändringar som pandemin har bidragit till?

Pris: 449.- /gång/pp ink moms för privatperson. Då ingår varmrätt och efterrätt, samtal och alkoholfri dryck. Hänsyn tas till allergier, ej till dieter.  

Plats: Centrala Stockholm, detaljer fås efter anmälan.  7 platser per tillfälle, först till kvarn gäller.

Vi ses under äppelträdet!

Soliga hälsningar från Elin

Elin Rust