Nu har hösten snart seglat iväg..... också

"Skynda dej älskade, skynda att älska, dagarna mörknar minut för minut snart är den blommande sommaren slut. Så är texten i Höstvisan med text av Tove Jansson och musik av Erna Tauro


Här på Singel i Sverige fortsätter vi att aktivera både dig och oss så det skall bli möjlighet till många träffar på olika sätt.
Vi önskar och vill att du går med in på våra digitala möten. Där händer mycket hela tiden varje vecka men vi känner att många är lite rädda för att visa sig live och pröva denna teknik. Vi har med oss gäster som både inspirerar dig och skapar nya tankar både från när och fjärran. Där kan man också ställa frågor. Flera kvällar har medfört många skratt med glad humor och mycket glädje. Man blir upplyft.


De som varit med har sagt att det varit deras räddning i dessa tider med kontakter och något att se fram emot. Man kan ju även träffa någon här att dejta. Det har hänt några gånger. Man lär ju känna varandra innan.

Vi ser framtiden an
Vi är ute och kollar på olika ställen för att kunna köra igång våra större arrangemang så fort den här pandemin släpper. Singelweekends, nyår, fester och allt vi hade tänkt i våras.
Under tiden gör vi mindre träffar så mycket vi orkar och hinner.
Vi behöver dig som volontär och värd.
Kom med förslag och tankar.

Var rädda om varandra tills vi ses och hörs


  

Helén Andersson