Häng med i Stockholm - nu kör vi!

Hej alla glada, nyfikna, alerta singlar i Singel i Sverige. 

Äntligen är det dags att ruska liv i eventverksamheten i Stockholmsområdet.  Jag heter Elin Rust och har i samråd med Helen Andersson beslutat mig för att dra i gång en Singel i Sverige verksamhet i Stockholm. Det innebär att jag har planerat många olika aktiviteter under hösten som nu ligger inne i kalendariet, och jag kommer vara värd för samtliga. Och varför gör jag detta? Jo precis som Helen så är min passion i livet att bidra till att människor känner sig värdefulla, mår bra och har det liv de önskar sig. Att ha tillgång till ett socialt sammanhang och ett möjligt sätt att träffa nya personer som inte ingår i den vanliga bekantskapskretsen, det bidrar till ökad glädje och livskvalitet. Och det vill jag vara en del av.

Dessutom är min egen erfarenhet som singel och som kompis till andra singlar, att dates via appar och skärmar är knepigt att få till på ett bra sätt. Erfarenheter jag själv har haft, och de historier jag har hört från vänner och väninnor om deras dates gör att jag känner stärkt för att skapa ett bra, välkomnande, trevligt, roligt sammanhang att ses och mötas i, där vi behandlar varandra med respekt och välvilja.  Jag ser verkligen fram emot våra träffar och det gör mig glad långt in i hjärtat, att tänka på att flera personer i Stockholm får möjlighet att träffas på riktig, bortanför de skärmarna som annars dominerar våra liv på många områden.  Om så umgänget med nya personer leder till kärlek, vänskap eller bara en härlig upplevelse är mindre viktigt, men självklart ser jag fram emot att möta det första paret som träffats på en av våra Stockholms träffar.

Eftersom vi har den corona-situation vi har så är alla aktiviteter planerade med hänsyn till restriktioner. Så här i början, medan vädret är ok, så är det många utomhusaktiviteter bland annat stadsvandringar och en långvandring i Tyresta Nationalpark.  Men även saker som kaffeprovning, aw och musikquiz ligger i pipen.  Har du kanske egna önskningar, eller tips på bra platser att träffas så hör gärna av dig till mig.

Men absolut viktigast nu, är att alla som tycker det är kul med fler aktiviteter i Stockholm anmäler sig och deltar! Ganska många av aktiviteterna har ett minimumantal deltager, för att det ska vara möjligt att genomföra. Låter detta kul, sprid det vidare, få med dig en kompis! Och bor du någon annan stans i landet, så bjud in dina Stockholms kompisar till Singel i Sverige, berätta för dem hur det funkar, visa dem. Eller ta en tripp hit och delta tillsammans. Och inte minst, gilla och dela de FB inlägg som Helen och jag kommer lägga ut om detta. På så sätt når vi många och ju fler desto bättre.

Helt enkelt-  HÄNG MED oavsett vem du är eller vart du bor!

Jag ser fram emot att ses. Glada hälsningar från Elin

Elin Rust