5 saker att undvika att prata om under en första dejt!

 

?Ex-partners eller tidigare relationer: Att diskutera tidigare romantiska förhållanden kan vara olämpligt under en första dejt. Det kan skapa negativa känslor eller osäkerhet och göra att den andra personen känner sig obekväm.

?Politik och kontroversiella ämnen: Ämnen som politik, religion eller kontroversiella frågor kan skapa konflikter och spänningar mellan er. Det är bättre att fokusera på mer neutrala och lättsamma ämnen under den första dejten.

?Ekonomi och pengar: Att prata om pengar och ekonomiska frågor kan vara olämpligt och skapa en obekväm atmosfär. Det är bättre att hålla sig till mer allmänna ämnen tills ni har byggt upp en större tillit och känner er mer bekväma med varandra.

?Djupa personliga problem: Att dela djupa personliga problem eller bekännelser kan vara överväldigande för den andra personen och kan skapa en ojämn balans i konversationen. Det är viktigt att ge relationen tid att utvecklas innan man delar sådana känsligt ämnen.

?Negativitet och klagomål: Att vara för negativ eller att klaga mycket kan skapa en negativ atmosfär under dejten. Försök istället att vara positiv, optimistisk och fokusera på att ha roligt och lära känna varandra på ett lättsamt sätt.

Helén Andersson