2 platser finns /Singelsemester! Kryssa till Visby 28-30 juli med Birka Gotland!

Drömmer du om sommarsemester på Gotland och möte med nya vänner och kanske kärleken? Gör slag i saken med en kryssning till Visby och Gotland – njut av god mat, nöjen och glittriga vyer. Vi kommer att finnas där och hålla ihop gruppen och programmet. Varmt välkommen!

28-30 juli åker vi till Visby.
Drömmer du om sommarsemester på Gotland och möte med nya vänner och kanske kärleken?
Vi finns i terminalen och tar emot dig och ger dig information och hyttnycklar.

Vi äter tillsammans kl. 19.00 första kvällen och 19.30 andra kvällen. Vi kan ju samlas en halvtimme innan vi går till bords.
Sedan kan du njuta av dans och övriga nöjen ombord.

Program när vi kommer till Visby
Vi kommer att möta singlar som är på och från Gotland. Mia och Marie som bor i Visby tar oss runt.

Kl.10.30 Vi ses vid Österport 

10.30-12.00 Rundvandring delar av innerstaden
12.00-14.00  Lunch och speedmeeting på Bageriet, Stora torget 7
Bordet är bokat för Singel i Sverige och var och en betalar för sig.
14.00-15.00 Rundvandring
15.00-16.00 Fika och häng i Almedalen för de som önskar. (Bredvid Almedalen finns biblioteket som har hembakat, glass, dricka etc. att köpa med).

Sedan fri tid tills vi skall tillbaka till båten som avgår kl. 18.00

Gör slag i saken med en kryssning till Visby och Gotland – njut av god mat, nöjen och glittriga vyer. Boka din resa här! 
https://www.ertur.se/visbykryssning-med-singel-i-sverige

 2.575,00 i priset ingår
Bussresa
Del i dubbelhytt
1 måltid sittande i matsalen Vi äter tillsammans kl.
1 skärgårdsbuffé

Tillkommer
Enkelhytt
Frukost
ev.utflykt

Här kan du se vart bussarna avgår ifrån. https://www.ertur.se/visbykryssning-birka

Här kan du läsa om vilka som spelar denna resa.

Birka Gotland Show

Öppna landskap Äntligen bär det av! Och vad passar väl bättre än att hylla våra vackra landskap och resmål genom sång och dans. På scenen framför showteamet låtar från Höga Kustens stora son Tomas Ledins sångskatt och Ainbusk Singers Gotland. Tralla med i det bästa från Sven-Ingvars soliga Värmland och rocka loss till Sanne Salomonsen. Folkligt, festligt och fullsatt – det är showtajm gott folk. Greatest Hits Slå dig ner och låt oss stå för underhållningen i en färgsprakande show med de största hitsen från amerikanska Billboardlistan. Robbie Williams lämnar över micken till Celine Dion, Whitney Houston, Elvis Presley och Elton John i en själfull show, där du kan förvänta dig sång, dans och artisteri på toppnivå. Svenska poppärlor Jill Johnson, Robban Broberg, Owe Thörnqvist och Lasse Berghagen på samma scen – i kväll är allt möjligt. Slå dig ner i Backstage och digga loss när våra artister framför guldkorn ur den svenska popskatten. En medryckande show för oss alla.

Movie Magic - Razzmatazz Puppet Musical

På ut- och hemresan

Movie Magic - Razzmatazz Puppet Musical

Följ med till Hollywood i ett magiskt dockäventyr med häftiga ljuseffekter. Det hela börjar när vår hjälte kliver in i en förtrollad biograf och råkar fastna på filmduken. Tillsammans reser vi genom filmhistorien, från svartvitt till färg, och får uppleva några av de mest ikoniska filmscenerna genom tiderna. Häng med, dela barnens glädje och ta del av något helt nytt!

Combo Granberg

På ut- och hemresan

Combo Granberg

Combo Granberg är bandet med stort hjärta och bred repertoar. Mats Granberg på lead sång är en otroligt duktig entertainer med många år i musikbranschen. Med fingertoppskänsla bygger han upp underhållningen för kvällen. Dansvänlig musik som definitivt passar det stora flertalet.

Christer Bergman

På ut- och hemresan

Christer Bergman

En rutinerad musiker med en bred repertoar.

Janssons Orkester

På ut- och hemresan

Janssons Orkester

Ett trevligt band med rätt känsla för vad den dansande publiken vill ha. Janssons Orkester ger dig en bred dansrepertoar av covers, kända dansbandslåtar och instrumentala inslag. De har till och med spelat vid Trettondagsbalen på Örebro slott.

Olle Eilestam

På ut- och hemresan

Olle Eilestam

Olle är verkligen en levande jukebox som sprider stor musikglädje och får alla att trivas! Han är pianisten som kan spela och sjunga allt och han kan drygt 2000 låtar utantill, allt från dansmusik till schlagers, swing, coctailmusik, pop, rock, ballader och jazz! I flera år var han kapellmästare, pianist och sångare i SVT´s Söndagsöppet. Olle har spelat med över 100 kända artister, från Bertil Boo till Jennifer Lopez. Han har en gedigen utbildning bl.a. från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Vi förbehåller oss rätten till förändringar i programmet.

Helén Andersson