Passa in eller tillhöra? ??

Omtankar

 


Det är skillnad på att passa in och tillhöra.

När vi vill passa in strävar vi efter att bli godkända genom att uppfylla vissa krav. När vi tillhör upplever vi oss accepterade oavsett. 

Den första skapar jakt efter trygghet.
Den andra ÄR trygghet.

När vi lär oss acceptera oss själva precis som vi är behöver vi inte längre jaga efter det vi längtar efter.

Det finns redan där.

När vi accepterar oss själva tillåter vi oss att vara den mänskliga röra som vi är. Vi tillåter oss att vara

  • starka och sårbara,
  • vilsna och målinriktade,
  • frustrerade och passionerade,
  • smarta och korkade,
  • mesiga och modiga.

Ja, hela det fantastiska spektrat på den mänskliga färgskalan.

När vi tillåter oss att vara dem vi är känner vi oss hemma i oss själva. Så tryggt hemtama att vi inte behöver vara någon annanstans när vi är tillsammans med andra. Vi upplever att vi tillhör oavsett.

På torsdag kl 22.00 stänger jag dörrarna till min webbkurs i självmedkänsla. Då kan du tillsammans med mig och de tre stegen – Sakta in, Mjukna, Njut – bygga upp din inre trygghet.

?Du registrerar dig här!?

Du kan gå webbkursen i min takt, och göra kursen på tio veckor. Eller gå i din alldeles egna takt, och bli klar när du blir klar. Du har nämligen tillgång till kursen så länge du vill och kan gå om kursen tillsammans med mig vid nästa kursstart i januari utan extra kostnad.

Kursmaterialet presenteras med hjälp av videofilmer, ljud- och textfiler som du tar del av direkt på kursportalen från din dator, mobil eller padda. Jag finns med som stöd via diskussionsforumet, de virtuella frågestunderna och mail. Du kommer alltså inte känna dig ensam trots att det är en självstudiekurs.

Kursavgiften, 3595 kr, betalar du vid anmälan. Du kan välja att delbetala via Klarna, har två veckors ångerrätt och kan använda ditt friskvårdsbidrag för att finansiera kursen.

?Du läser mer om kursen och registrerar dig här!?

Om du har några frågor är det bara att maila mig.?
?
Varmt välkommen in!
Marie

AV: Marie Bengtsson