Singelresor - Res med Singel i Sverige

Vill du ut och resa! Ta Singelsemester med Singel i Sverige

Det är inte kul att resa ensam. och alla drömmer vi väl om att komma ut och upptäcka världen. Både nära och längre bort. En del vill se vilda djur, natur, uppleva städer, sola och bada och se andra kulturer. Det viktigaste kan vara mötet med andra människor i olika sammanhang. Här kan du säkert hitta ditt resesällskap eller så följer du med oss på Singel i Sverige på våra resor. Läs mer på Event och Resor på Singel i Sverige om allt.

Hos oss så ansvarar Morgan för resorna. Kontakta honom på morgan@singelisverige.se Det är inte roligt att åka ensam och med andra par. Här har du möjligheten att följa med oss på våra resor med bara singlar. Både långt bort , aktiva resor och lite slow.
Här är några.

2 platser kvar/Singelresa till Toscana, Venedig, Florens , Bologna och mycket mera 15 -21 september

1 damplats och en herrplats kvar i del i dubbelrum kvar.
Det händer saker hela tiden och det bokar fortfarande. Vi är nu 20 deltagare. Tänk dig Italien och Toscana i härliga september månad. Det är vinskörd och lagren fylls av god mat och gott vin. du får träffa härliga nya resvänner och kanske de blir vänner för livet. Nu är vi 21 på enna resa och det finns möjlighet att boka fortfarande. Researrangör är Smålands Resebyrå som har paketerat resan och Singel i Sverige är återförsäljare.  Smålands Resebyrå har ställt säkerhet till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen. Alla priser är baserade på dagens valuta och flygskatt.

Här ser du resan och programmet. Vi reserverar oss för mindre förändringar.

 

Följ med till Chile, Argentina och Brasilien 12/11-26/11 2019

Följ med Singel i Sverige på en härlig rundresa till Chile, Argentina och Brasilien. Resan är mycket innehållsrik med besök i de båda huvudstäderna Santiago och Buenos Aires. Vi gör en oförglömlig bussresa över Anderna till vindistriktet Mendoza samt ser de mäktiga Iguassufallen. I Chile väljer vi att bo tre av nätterna i Viña del Mar vid kusten och en natt i  Santiago. Vi kommer även att göra ett mycket uppskattat besök i Samborombon där vi besöker estancian där Evert Taube skrev många av sina sånger och där kanske vi även träffar Carmencitas barnbarnsbarn.
Här kan du läsa mera

----------------------------------------------------------------

Singelkryssning med Singel i Sverige och Birka Cruises till Mariehamn 3-4 november

Följ med på en härlig Singelkryssning genom Stockholms vackra skärgård! Träffa nya vänner och kanske hittar du kärleken i ditt liv. Ät gott, umgås, dansa, gå på spa & fynda i taxfreebutikerna. Resan kommer att innehålla intressanta föreläsningar och program. Redan när du kliver ombord infinner sig den spännande känslan av ledighet och glädje och vi har en härlig 21 timmarskryssning framför oss i det gråa november!
Läs mera här och boka NU.

______________________________________________________

FULLBOKADE genomförda resor

Sydafrika en härlig upptäckt 11-22 februari 2019
Läs mera här     Denna resa blev fullbokad.


 

 


 

 

Bli medlem på Singel i Sverige!

Bli medlem redan idag och ta del av allt spännande som händer på Singel i Sverige.
Du kan betala för 1, 3, 6 och 12 månader. Det blir billigare per månad ju längre tid du betalar för. Tiden räknas från det datumet du betalar.
Du får alltid 24 timmar=1 dygn gratis! 
Då kan du testa allt.

Jag är: