Singelresor - Res med Singel i Sverige

Vill du ut och resa! Ta Singelsemester med Singel i Sverige

Det är inte kul att resa ensam. och alla drömmer vi väl om att komma ut och upptäcka världen. Både nära och längre bort. En del vill se vilda djur, natur, uppleva städer, sola och bada och se andra kulturer. Det viktigaste kan vara mötet med andra människor i olika sammanhang. Här kan du säkert hitta ditt resesällskap eller så följer du med oss på Singel i Sverige på våra resor. Läs mer på Event och Resor på Singel i Sverige om allt.

Hos oss så ansvarar Morgan för resorna. Kontakta honom på morgan@singelisverige.se Det är inte roligt att åka ensam och med andra par. Här har du möjligheten att följa med oss på våra resor med bara singlar. Både långt bort , aktiva resor och lite slow.
Här är några.


Följ med till Vietnam 2 mars-16 mars 2020

Följ med på ett spännande äventyr i Vietnam. Vietnam är ett land med intressant och fängslande historia. Kejsarstyre, kolonisation och krig har tyngt det vietnamesiska folket, men man ser ändå ingen bitterhet. Vietnameserna tittar inte gärna i backspegeln utan blickar med mod och framtidstro målmedvetet framåt. Många års fransk kolonialtid har satt sina spår och märks ännu tydligt i arkitektur, gastronomi och livsstil. Vi tar cykeltaxi genom pittoreska kvarter, färdas med båt mellan sköna sockertoppsberg i en av världens vackraste arkipelager och upp i det spännande Mekongdeltat. Besök museer, katedraler och presidentpalatset. På denna rundresa står höjdpunkterna på rad och allt ramas in av stora matupplevelser – varje dag. Läs om programmet här

Följ med oss på våra Singelresor runt om i världen.

Vi har hittills fått fullt på våra resor vi arrangerat och har väl aldrig upplevt så mycket skratt, glädje, respekt och gemenskap. Vi har arrangerat resor till Brasilien, Sydafrika, Portugal, Cuba m.m.

2020 Nya resmål

Vietnam 2-16 Mars   Denna resa är bokningsbar och allt finns att läsa.. Bokas senast 30 december 

Just nu producerar i följande resmål

Irland 9 -14 september Dublin och Matchmakingfestval i Lisdonvarna
Panama och Costa Rica under november

 

______________________________________________________

FULLBOKADE genomförda resor

Sydafrika en härlig upptäckt 11-22 februari 2019
Läs mera här     Denna resa blev fullbokad.

Singelresa till Toscana, Venedig, Florens , Bologna och mycket mera 15 -21 september

Fullbokat
 

Här ser du resan och programmet. 

 

Följ med till Chile, Argentina och Brasilien 12/11-26/11 2019
Fullbokad

Följ med Singel i Sverige på en härlig rundresa till Chile, Argentina och Brasilien. Resan är mycket innehållsrik med besök i de båda huvudstäderna Santiago och Buenos Aires. Vi gör en oförglömlig bussresa över Anderna till vindistriktet Mendoza samt ser de mäktiga Iguassufallen. I Chile väljer vi att bo tre av nätterna i Viña del Mar vid kusten och en natt i  Santiago. Vi kommer även att göra ett mycket uppskattat besök i Samborombon där vi besöker estancian där Evert Taube skrev många av sina sånger och där kanske vi även träffar Carmencitas barnbarnsbarn.
Här kan du läsa mera

----------------------------------------------------------------

Singelkryssning med Singel i Sverige och Birka Cruises till Mariehamn 3-4 november

Följ med på en härlig Singelkryssning genom Stockholms vackra skärgård! Träffa nya vänner och kanske hittar du kärleken i ditt liv. Ät gott, umgås, dansa, gå på spa & fynda i taxfreebutikerna. Resan kommer att innehålla intressanta föreläsningar och program. Redan när du kliver ombord infinner sig den spännande känslan av ledighet och glädje och vi har en härlig 21 timmarskryssning framför oss i det gråa november!
Läs mera här och boka NU.


 

 


 

 

Bli medlem på Singel i Sverige!

Bli medlem redan idag och ta del av allt det roliga som händer hos oss. Varför inte gå på ett av alla våra populära singelevents och träffa härliga människor – på riktigt. Som medlem får du också tillgång till singelresor, chatta med andra singlar eller bara umgås i någon av våra Zoom-träffar. Hos oss får du alltid personlig service och kan känna dig trygg inne i vår gemenskap. 

Du vet väl att du alltid kan prova på kostnadsfritt i 24 timmar innan du bestämmer dig.

Missa inte något nytt som händer hos oss – prenumerera på vårt nyhetsbrev!
 

Jag är: